Iago García

.

O atún vermello, «trending topic»

É rico en ácidos graxos Omega 3. Unha fonte de proteínas, vitaminas e minerais difícil de igualar. E ademais, agora, o atún vermello está de temporada. Mentres as organizacións ecoloxistas lembran a súa sobreexplotación, os mellores cociñeiros non queren deixar de ofrecer un produto extraordinario. Citámonos con André Arzúa, que acadou o equilibrio perfecto entre calidade e prezo botando man da cría semisalvaxe. O método de moda para un peixe «trending topic».

.

Fin a ocho meses de hipótesis

Ante el levantamiento del secreto de sumario en el caso de Diana Quer, los padres podrían personarse en la causa y recurrir la decisión de los juzgados de Ribeira. La falta de evidencias han motivado la decisión del magistrado

.

El «Amo a Laura» noruego

¿Recuerdas cómo Rodolfo Chikilicuatre se coló en la final de Eurovisión? ¿Sabías que la canción «Amo a Laura» descaconsejaba ver la MTV y multiplicó su audiencia? El gobierno de Noruega publicita un nuevo billete con esta fórmula publicitaria.