Queso cabrales.Iago Prada, en el centro, entrevista a Amancio Sotillo, de la asociación ecologista Adega

Los quesos asturianos se ponen al día

La ciencia ayuda a los productores a mejorar la calidad y los productos de elaboración. El cabrales y el gamonéu son dos ejemplos de cómo innovar en procesos tradicionales

Queso cabrales.A investigadora Margarita Salas nun dos laboratorios do Centro de Biología Molecular (CBM) Severo Ochoa, da UAM
A investigadora Margarita Salas nun dos laboratorios do Centro de Biología Molecular (CBM) Severo Ochoa, da UAM

Potenciar a capacidade de investigación

O exemplo da investigadora española Margarita Salas, a quen dedicamos un merecido recordo na sección A noticia do día na web www.prensaescuela.es (8/11/2019), non pode quedar atado a unha data, senón que merece unha atención especial nas páxinas deste suplemento. A súa figura e o seu traballo deben permanecer entre os educadores como estímulo continuo.